Over Jos 2017-12-29T17:41:50+00:00

Automonteur met 40 jaar ervaring!

Vanaf zijn tienerjaren al aan het knooien met auto’s, een lange carrière in de auto- en garagewereld achter de rug. Na meer dan 40 jaar voor diverse bedrijven te hebben gewerkt start Jos in 2018 met zijn eigen garagebedrijf.

Op 57 jarige leeftijd nog een eigen onderneming beginnen is een gewaagde sprong . “Je kunt beter ergens spijt van krijgen dan dat je het niet hebt gedaan”, is zijn logische verklaring. Garage Jos Ramaker richt zich op alle merken (met specialiteit Volvo en Landrover), alle typen (met specialiteit youngtimers van 15 jaar en ouder) en op alle werkzaamheden (met specialiteit airco en motor- en automaatspoeling).

Jos kan terugvallen op veertig jaar ervaring bij EZB en opvolger Koops Furness in Zwolle en de afgelopen twee jaar bij Tyrepoint Zwolle. “Ook al ben ik op een gegeven moment chef geworden, ik ben altijd blijven sleutelen en mezelf blijven ontwikkelen”, aldus Ramaker.

Het hebben van een auto is tegenwoordig geen luxe meer, maar een vanzelfsprekendheid. Een ongemak aan de auto is dan ook al snel een ongemak tijdens de drukke planning van allerdag. “Wij staan voor snelle, eerlijke en oprechte service. Geen poespas, de klant weet direct waar hij aan toe is. Ik stel zelf de diagnose, dat vind ik het mooiste om te doen. Ook al kost dat soms iets meer tijd, je kunt beter iets langer zoeken en het dan zeker weten”. Voor reparatie hebben wij altijd eerst contact met de klant, zo komt u niet voor onverwachtse verrassingen te staan.

Vrijblijvend advies?

Neem contact op